pátek 9. října 2015

Knihobití nálož - už potřetí!



Je to jasné, žádné překvapení se nekonalo... Knihobitovi (tedy službě, která pro Vás sestaví knižní box na míru) jsem neodolala ani v září. Na přelomu měsíce jsem se tak mohla těšit na v pořadí už třetí zásilku plnou pokladů, při jejímž rozbalování zaplesá nejedno knihomolské srdce... 



Takhle vypadal můj zářijový balíček těsně po rozbalení... Všimněte si obálky, která změnila barvu - z modré přesedlala na žlutou. :-) Chválím! 



A teď Vám ukážu, co všechno v balíčku bylo... pěkně jednu věc po druhé.... :-) 



Tak zaprvé: opět nechyběly sušenky z Biopekárny Zemanka, která je naprosto báječná a o jejíž existenci jsem se dozvěděla až díky Knihobitovi. Jejich bio čoko - kokosky jsou prostě lahůdka nad lahůdky a i když jsou dražší než byste asi čekali (cca 45 Kč), opravdu se vyplatí investovat. Zářijový Knihobit mi dal možnost ochutnat Špaldové bio krekry s česnekem a dýňovým semínkem, které asi za klasické (a svoje oblíbené) Strážnické brambůrky nevyměním, ale i přesto jsem za toto seznámení ráda. 


V balíčku jsem objevila také tenhle krásný zápisník, který sice nevyužiji, (neboť v práci máme elektronický diář a na soukromé poznámky jsem moc líná), ale vím o spoustě lidí, kterým udělá radost. Teď jen přijít na to, komu ho věnuji.... :-)



No a taky mi Knihobiťáci věnovali tuhle krásnou sovičku na krk, ze které mám (když pominu knihu) jednoznačně největší radost! Všimla jsem si jí totiž už v minulých balíčcích a moc se mi líbila... 



Nechyběla ani knihobití klasika v podobě záložek... 


A tradičně se nezapomnělo ani na časopis... po 100+1 a Reportérovi jsem tentokrát získala číslo časopisu Příroda. Ještě jsem se do něj nedívala, ale je mi moc sympatický... už tím, že na jeho obálce jsou lemuři, které mám od zhlédnutí filmu Madagaskar ve velké oblibě... :-) 


No a konečně, dámy a pánové, zlatý hřeb večera - kniha! Tentokrát mi Knihobiťáci vybrali Všechny malé zázraky od Jennifer Nivenové. Tuhle novinku nakladatelství Yoli jsem sice původně číst vůbec nechtěla (protože vím jeden velký spoiler, který mě od jejího čtení dosti odrazoval), ale když už tu knihu mám, beru to jako znamení a na její čtení se moc těším. Vzhledem k tomu, že se jedná o žánr young adult, trochu se obávám, aby to nebylo příliš  týýnejdžrovskéééé :-)) (přece jen v šestadvaceti letech už mám knihy pro dospívající dávno za sebou), ale třeba mě tahle kniha překvapí. Pokud bude její obsah stejně krásný jako obálka, není co řešit! :-)



Tak... takový byl tedy můj zářijový Knihobit. Suma sumárum - opět jsem spokojena a Knihobiťákům moc děkuji! Radost mi udělali úplně vším a jsem si zcela jistá, že v říjnu si Knihobita objednám znovu. Pokud Vás zajímá stále hojně diskutovaná cena - zářijový Knihobit mě vyšel na 504 korun (i s poštovným). Vzhledem k obsahu zásilky mi to ale připadá naprosto adekvátní. Řekněme si to narovinu - Knihobit je služba, kterou je potřeba zaplatit a to tak, aby na tom tvůrci projektu ještě něco málo vydělali - zadarmo to nikdo dělat nebude. :-) Předražení ale v žádném případě nejsou. 

Ještě váháte? :-)

4 komentáře:

  1. Krásne darčeky, osobne sa mi veľmi páči ten diár, vyzerá super! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny malé zázraky bych si opravdu moc chtěla přečíst. :) Já dostala Kdybychom se neviděli od CooBoo, a dokonce jsem kvůli té obálce ochotna tu knihu posunout na třetí místo blíže k přečtení. :)

    Také mi nepřijde předražený. Když si jen vzpomenu na podobny projekt Kvalitních knih s názvem Knižák, nad tou cenou jsem se musela zděsit... Knihobit mi ve všem přijde lepší než ten Knižák. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale v knizaku dostanes dve knizky pokud se nepletu ne? Zkoušela jsi ho? Ja zvažuji, ze bych oba projekty srovnala :-)

      Vymazat
  3. Ach jeeeeee, to vypadá opět perfektně. Mě se moc líbí knihomolske placky. Ty slané zemanky jsem u nás ještě neviděla, ale ochutnal bych je hned (taky jsem na biopekarnu prisla az diky Knihobitkovi). Ale nejak nevidim oblibenou tašku :-)

    OdpovědětVymazat