Stránky

sobota 16. ledna 2021

Deset tváří ženy - erotická jednohubka, která není pro citlivky a stydlíny...

 

Deset tváří ženy si ke mně našlo cestu tak nějak samo. Jednoho dne zčistajasna zazvonil pošťák s balíčkem pod paží a s úsměvem mi předal zásilku přímo od spisovatelky - Šárky Rosové Váňové. Že jsem měla radost, asi nemusím dodávat. Deset tváří ženy bych si totiž určitě sama od sebe nekoupila, a když si ke mně kniha i přesto našla cestu, říkala jsem si, že je to prostě osud...

Deset tváří ženy je poměrně útlá knížka, která obsahuje deset erotických povídek. Šárka Rosová Váňová ji vydala samonákladem pod pseudonymem Sherry Rose a můžu s klidným svědomím říct, že po grafické stránce se tenhle povídkový soubor moc povedl. Knížka je malá, skladná a "diskrétní," má velice hezkou předsádku a originální obálku, na které je sama autorka. 

Pokud jde o obsah, nebudeme si nic nalhávat. Když jsem si přečetla první povídku, byla jsem vysloveně v šoku. Abyste rozuměli - myslím, že v jednatřiceti letech už mám nějaké zkušenosti v intimním životě... nicméně nemám zkušenosti s erotickými knihami. Je to žánr, který jde mimo mě, takže jsem tak nějak nevěděla, co očekávat.

Řekněme, že autorka "nechodí kolem horké kaše" a nic zbytečně nepřikrášluje. Jsou tady vulgarismy, peprné výrazy pro mužské i ženské pohlavní orgány, popis erotických pomůcek a všech možných choutek a technik, které Vás mohou v posteli potkat. V tomto směru je to opravdu hodně upřímná kniha, která si na nic nehraje. 

Pokud si na to zvyknete, a pokud k sexu přistupujete s otevřenou myslí a bez předsudků, určitě v této knížce najdete něco přínosného. Je to taková zběsilá živočišná jízda, která je napsaná až překvapivě čtivě a přesvědčivě. Když jsem překonala šok z toho, JAK je to napsané, vlastně se mi to i líbilo. Jsou tady povídky, které mě pohoršovaly, našla jsem tady povídku, která se mi naopak hodně líbila a je tu i pár povídek, které mi připadaly fajn. Hodně bude záležet na Vašich intimních preferencích. Na tom, co znáte, co jste kdy vyzkoušeli nebo na tom, co byste třeba chtěli vyzkoušet, a zatím nenastala ta správná chvíle, nebo se bojíte. 

Deset tváří ženy určitě není knížka pro každého a není to knížka pro lidi, kteří nemají v intimním životě žádné (nebo jen minimální) zkušenosti. Pokud ovšem máte rádi sex a nebojíte se ho, pokud už víte, o  čem to je, není proč se knížce vyhýbat a zkuste ji.

Není to náročné čtení, povídky jsou krátké a úderné, žádnou zbytečnou omáčku tu nenajdete. Deset tváří ženy Vám ovšem (i když nechcete) tak nějak zůstane v mysli ještě dlouho po dočtení. 

Knížku Deset tváří ženy si můžete koupit ZDE

Název: Deset tváří ženy 

Autor: Šárka Rosová Váňová 

Vydalo nakladatelství: samonáklad 

Rok vydání: 2020

Počet stran: 104

Hodnocení: 65% 



Žádné komentáře:

Okomentovat