neděle 6. září 2015

Knižní večírek dostal druhého Knihobita, který opět nezklamal...

Ahoj vám všem! 

Doufám, že se máte stejně dobře jako já... nastává totiž podzim, což je moje nejoblíbenější roční období. A září, i když v podstatě teprve začíná, mi už teď přineslo spoustu krásných a nezapomenutelných zážitků. Jedním z nich byl třeba v pořadí už druhý Knihobití balíček, který jsem si objednala v polovině srpna, a který dorazil už druhý zářijový den. :-) 


Nebudu to zdržovat nějakými trapnými sáhodlouhými úvody, protože si myslím, že o projektu Knihobit jste už určitě slyšeli. Nápad "knižního boxu na míru," který vznikl u dvou velice sympatických knihomolů Martina a Veroniky, se v Česku začíná rozmáhat rychlostí světla a získal si už stovky příznivců (čemuž já se mimochodem vůbec nedivím). 
Pokud Knihobita náhodou ještě neznáte, na webových stránkách www.knihobit.cz se dozvíte vše potřebné. Balíček stojí 449 korun a vždy obsahuje knihu a nějaké dárečky, které potěší srdce každého milovníka knih. :-) 
Já jsem si Knihobití balíček poprvé objednala v červenci, a protože jsem s ním byla nadmíru spokojená, rozhodla jsem se znovu zariskovat a zásilku si koupit i v srpnu. A musím říct, že jsem opět nelitovala! 
Tak zaprvé, krabice Knihobití zásilky je nově označena nálepkou s logem projektu, takže je snadno rozeznatelná a myslím, že jí to teď sluší mnohem více... 



A takhle balíček vypadal uvnitř..... nebojte se, vzhled krabice není dílem vzteklého psa, nýbrž důkazem, že těsně před rozbalením jsem měla k dispozici jen extrémně tupé nůžky... :-) (aneb pomoz si, jak umíš...)

A teď už jdeme na jednotlivé položky Knihobitího balíčku. :-) Začneme třeba touhle raw tyčinkou, která je prý ideální "k nočnímu dojezdu  skvělé knihy." Což nemohu posoudit, neb žádnou knihu jsem s její pomocí "nedojížděla." Každopádně už jsem si do téhle dobroty kousla, a i když nejsem příznivce raw stravy, musím konstatovat, že je naprosto vynikající... takže Knihobiťáci, palec nahoru pro Vás. 


Srpnová zásilka tentokrát neobsahovala žádný plakát... za to v ní ale byla tahle naprosto boží taška ze stoprocentní bavlny, která nejen, že hezky vypadá, ale je také velice příjemná na dotek, "bytelná" a určitě unese spoustu knih. :-) Musím říct, že z téhle krásy mám opravdovou radost, protože s přítelem nejsme zrovna příznivci klasických igelitek a látkové tašky nosíme nejen do knihovny, ale taky na každý nákup. :-)


A pak tady máme "Knihobiťáckou klasiku" řekla bych - záložky! :-) Já osobně vítám každou z nich, protože záložky miluju a podle nálady (a knihy) je průběžně střídám. 

V srpnovém balíčku bylo tohle úžasné zlaté pírko.... 


A pak taky tahle plastová záložka s prstíčkem... která je sice krásná, ale upřímně řečeno netuším, jak se používá, takže kdyby to někdo z Vás věděl, můžete mi dolů do komentářů šoupnout návod? Budu nesmírně vděčná!

Ani tentokrát v zásilce nechyběl dopis, který Knihobit adresoval mně osobně a časopis. Tentokrát se Knihobiťáci rozhodli věnovat mi časopis Reportér, který jsem upřímně řečeno viděla poprvé v životě. Což pochopitelně vůbec nevadí a jakmile bude ta správná nálada, moc ráda si ho přečtu. :-)

A konečně zlatý hřeb celé zásilky - KNIHA! Tentokrát mi Knihobit nadělil Okamžik všeho od Shelly Kingové, který vydalo nakladatelství Host. Je to romantický příběh z prostředí krachujícího antikvariátu a já se na něj moc těším! Musím se přiznat, že knihu jsem poznala okamžitě po otevření balíčku - měla jsem ji totiž na svém seznamu jako tu, kterou si bezpodmínečně musím pořídit - a to co možná nejdřív. :-) Tentokrát se tedy Knihobiťáci trefili maximálně a já jsem jim za to moc vděčná. 

Tak... a to je všechno! Díky za přečtení! :-) Pokud jste Okamžik všeho náhodou už četli, nezapomeňte mi dát vědět, jak se Vám líbil. 
A budu vděčná i za Vaše názory a zkušenosti s Knihobitem. Co si o tomhle projektu myslíte? Už jste ho vyzkoušeli?

Přeji Vám krásný den! 

5 komentářů:

  1. Také jsem se svým srpnovým balíčkem maximálně spokojená. :) Nevím proč, ale mně přijde, že hrozně ubylo článků o Knihobitovi a mnohem víc lidí ho sdílí spíše na Instagramu... já si Knihobita rovnou předplatila, protože, jak se znám, určitě bych se neudržela a objednala i za září a ve výsledku zbankrotovala. No, a už se těším, co pro mě Knihobit připraví příště. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S každým dalším balíčkem objednání Knihobita zvažuji :) Ta taška se mi moc líbí! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá, jak se kniha bude líbit! :) Nedávno jsem ji četla a musím říct, že na to, že tento žánr moc nečtu, byla jsem naprosto spokojená a překvapená! Strašně pěkný, i když poněkud pomalý příběh... :)
    Pírko vypadá strašně pěkně a myslím si, že bych ho do té knihy i narvala :D
    S knihobitem skušenosti nemám a musím se přiznat, že zatím se na nějaké takové objednávání necítím, no.. :) Uvidíme do budoucna.. .

    OdpovědětVymazat
  4. Já o tom, že si z knihobitu něco obědnám už docela dlouho přemýšlím. Na jednu stranu je to super nápad a hlavě ten risk, jestli se knížka bude líbit... :) , ale zase mi přijde kravina vyhazovat peníze za tyčinku a nějaké věci, které stejně nepotřebuju jenom kvůli tomuhle. Tak nevím no, ale asi na to taky jednou příjde :D :D
    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. O knížce jsem zatím neslyšela, díky za tip, vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat