pátek 25. listopadu 2016

Knižní večírek slaví svátek... co bylo za dárek?

Přátelé, dnešní článek bude samozřejmě knižní, ale trochu netradiční. 25. listopadu totiž (jako všechny Kateřiny) slavím svátek. A i když svátek nepovažuju za nijak významný den, můj muž na moje jmeniny nezapomněl a věnoval mi nádherný (!!!) dárek. Nejedná se o žádný drahý šperk ani o poukaz - samozřejmě, že jsem dostala knihu. U nás se ani jiné dárky nekupují... 


Původně jsem si myslela, že tuhle knihu jenom fotnu na facebook a prohlédnout si ji budete moci až v následné recenzi, ale pak jsem dospěla k názoru, že není na co čekat. :-) Tahle kniha je totiž opravdu úžasná, a pokud máte v rodině malé děti, třeba Vás inspiruji.... :-) 


K svátku jsem od svého miláčka dostala  tuto novinku z nakladatelství Albatros....

Knihu SLONI V DOMĚ :)




Jedná se o knížku pro děti z dílny současné německé autorky Stephanie Schneider. Dílko má sice pouhých 32 stránek, ale ty ilustrace... ááách... :-)






Obrázky do této knížky malovala Astrid Hennová. Všechny se jí povedly! 



Jinak o tom, že tato kniha vychází, jsem se dozvěděla z e-mailu od Albatrosmedia. :-) Důkaz, že newstellery mají smysl! :-)

Sloni v domě mě okamžitě zaujali a ukazovala jsem je příteli s tím, že si je budeme muset koupit.... ale vážně jsem nečekala, že to bude tak rychlé! :-)

2 komentáře: